HACO Trading BE

Haco Service

Onze serviceorganisatie bestaat uit een toegewijd team van specialisten die volledig tot uw dienst staan. Zij staan voor u klaar betreffende het installeren van machines, onderdelenvoorziening , het oplossen van storingen, het doen van preventief onderhoud en het reviseren van machines.

Voor service kunt u altijd contact met ons opnemen via: 

Storingen en onderhoud

Onze ervaren servicemonteurs beschikken over de kennis en ervaring om Haco machines te herstellen. Zowel mechanische, hydraulische als elektrische problemen kunnen zij verhelpen. Ook hebben zij de beschikbaarheid over middelen om, softwarematig storingen te analyseren, eventueel software updates uit te voeren en machine instellingen aan te passen.

De servicemonteurs worden indien nodig altijd ondersteund door deskundigen op de lokale en internationale Service diensten. Ook is het mogelijk, indien de optie aanwezig is in de machine, om online support te geven vanuit de fabriek.

Onderdelen service

Haco heeft een eigen onderdelen voorraad zowel in Gilze/Ardooie als in de service wagens, de monteurs beschikken direct over de meest gangbare onderdelen, wanneer een onderdeel niet op voorraad is in België, dan kunnen we zeer direct leveren.

Haco past op vele onderdelen een ruil/reparatie systeem toe, de Haco monteur vervangt dan het defecte onderdeel en neemt deze  mee retour voor reparatie. U kunt hierdoor gecompenseerd worden op de kosten van het nieuw geplaatste onderdeel.

Installatie & in bedrijfname

De servicemonteurs die de betreffende machine bij u installeren, zijn vakkundig en dragen er zorg voor dat het installatieproces efficiënt en deskundig plaatsvindt. Zij blijven betrokken bij de gehele installatie totdat de machine volledig operationeel is. Ook geven zij de opleiding op locatie zodat uw medewerkers een volledige instructie krijgen over de bediening en onderhoud van de machine.

Revisie en modificaties

Graag adviseren wij over een verdere optimalisatie van uw bestaande machine. Dit kan een modificatie of een complete revisie betekenen.

Stel je vraag