HACO Trading BE

Hoogwaardige houtbewerkingsmachines van Black Label

HACO Trading verkoopt al meer dan 15 jaar houtbewerkingsmachines van het eigen merk Black Label. Black Label bestaat uit een brede waaier aan verschillende houtbewerkingsmachines, van paneelzaag tot combinee machines.  Door een uitgebreid gamma aan houtbewerkingsmachines kunnen we voor elke vakman de meest geschikte oplossing voorzien. Black Label Machines focust op innovatie en kwaliteit met als ultieme doel uw productiviteit nog meer aan te scherpen. Want als ervaren machinebouwers weten wij dat dit voor u op de eerste plaats komt   

Van instapmodel tot het topsegment

De machines van Black Label variëren van manueel te bedienen paneelzaagmachines tot drieassige CNC-gestuurde machines. Op die manier kunnen we samen met de klant zoeken naar een machine die uitermate geschikt is voor elke toepassing in het bedrijf.  

Moderne paneelzaag
ps450-1.png

De PS450 paneelzaag is geschikt voor elke vakman. Dankzij deze paneelzaag met voorritseenheid zaag je snel en efficiënt houten panelen. Deze machine heeft een zaagbreedte met parallelle geleider van 1300mm en maximum zaaghoogte van 155mm bij 90 graden 110mm bij 45 graden. 

Gebruiksvriendelijke freesmachine
freesmachine.png

De PTLI freesmachine van Black Label is een efficiënte machine in compact formaat. Met een schuinstelling van de as van –5 tot +45 graden. Deze PTLI is geschikt voor alle soorten freeswerk. 

Opgesteld in onze showroom

In onze showroom in Ardooie staat een hele reeks aan Black Label machines opgesteld. Je kan er ons gamma ontdekken en uittesten en zo meest geschikte variant te vinden. Naast de houtbewerkingsmachines van Black Label, vind je er ook machines van Fimal en Altendorf.  

Wil je graag onze showroom bezoeken om deze machines van dicht bij te zien? Of heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. We helpen je met veel plezier verder. 

Stel je vraag