HACO Trading BE

WE OPENEN ONZE DEUREN!

Eind dit jaar nodigen we je graag terug uit op onze opendeurdagen te Ardooie. We openen onze showroomdeuren van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 november. Kom langs met het ganse gezin en beleef een gezellig dag waarin je kennis maakt met de allerlaatste innovaties in de hout-, aluminium-, en advanced materials-bewerking. Afspraak in de HACO Trading showroom: Hogeschuurstraat 2, 8850 Ardooie. Op vrijdag van 10u tot 22u (speciale nocturne) en zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Tot dan!

Houtbewerkingsinnovaties voor elke klus

In onze ruime showroom kom je in contact met houtbewerkingsmachines voor elke klus, hoe groot of hoe klein dan ook: van onze intelligente CNC-bewerkingscenters tot ons assortiment compacte Black Label machines

showroomv202web.png

Op zoek naar een geavanceerd CNC-bewerkingsenter om efficiënt te boren, frezen of te lijmen? Dan is ons aanbod Biesse houtbewerkingsmachines zeker iets voor jou! Machines zoals de Rover A FT, Brema EKO of K FT verhogen je productie-efficiëntie aanzienlijk. Het Biesse gamma biedt ook oplossingen voor vakmannen die zich specialiseren in raam- en deurproductie. Voor zij die focussen op hout- en skeletbouw zijn er de UNITEAM-houtbewerkingsmachines. En wie zijn productie naar een hoger niveau wil tillen, kan bij ons terecht voor geavanceerde Biesse-automatiseringsoplossingen zoals de Biesse Winner of X feeder.

  • roverksmart.PNG
  • img2520web-2.jpg
  • Ben je eerder op zoek naar een compacte machine voor je atelier? Dan zal ons aanbod Black Label en Chambon machines je zeker bekoren. Black Label biedt een gevarieerd scala machines aan voor verschillende toepassingen: van kantenlijmers en paneelzagen tot freesmachines.

  • Chambon-Guilliet heeft decennialang haar expertise opgebouwd en biedt nu een ruim aanbod machines aan: paneelzagen, schaafmachines, toupies en veel meer!

  • bl03web.png
  • tenoning.jpg

Efficiënt Advanced Materials bewerken

Naast houtbewerkingsmachines is HACO Trading ook verdeler van MECAL-machines. Deze Italiaanse krachtpatsers zijn ideaal voor het bewerken van aluminium, pvc en andere kunststoffen. State-of-the art CNC-bewerkingscenters zoals de TDC 622 Edgemaster kennen een groot zaagbereik en zorgen voor een verhoogde productie.

Het Biesse Materia gamma spitst zich toe op de bewerking van pvc en andere kunststoffen. De Uniteam Leader bijvoorbeeld is een 5-assig bewerkingscenter ontworpen om op hoge snelheid te kunnen bewerken in de freesindustrie van geavanceerde materialen, composieten, onderdelen voor de luchtvaart, boten, en de auto-industrie.

Een mooi voorbeeld van een geavanceerde machine voor het bewerken van kunststoffen is de Biesse Rover Plast A FT. Enkele technische kenmerken:

  • Maximale precisie voor elk type bewerking dankzij het tangentiële/oscillerende mes met specifieke functies voor het bewerken van plastiek, composietmaterialen en karton     
  • Tot 24 gereedschapscombinaties beschikbaar op de machine.   
  • Automatische bepaling van de lengte van het werktuig wat resulteert in een vermindering van opstarttijd en minder bedieningsfouten    
  • Elektrische spil tot 36 000 tpm voor uitzonderlijke snelheid en prestatie

Ontdek deze machine in levenden lijve tijdens onze opendeurdagen!

Overdonderd door ons gamma verschillende machines? Geen paniek: ons professioneel sales team begeleidt je en zorgt ervoor dat je in contact komt met de juiste machine voor jouw specifieke werksituatie.

Meer dan alleen machines

Naast het ontdekken van nieuwe en tweedehands machines kan je tijdens onze opendeurdagen ook genieten van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer. Onze showroomdeuren staan open voor iedereen. Kom dus langs met het ganse gezin en beleef een prettige HACO Trading dag. Tot binnenkort in de Hogeschuurstraat 2 te Ardooie: Op vrijdag van 10u tot 22u (speciale nocturne) en zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Tot dan!

Nog vragen over onze opendeurdagen in november?

Contacteer ons hier:


Neem contact op met Haco Trading

Haco Trading

Hoge schuurstraat 2

8850 Ardooie

Toon op kaart

Route plannen

Stel je vraag