HACO Trading BE

HACO Trading komt terug naar Prowood !

bannerprowood2021landingv2.png

Prowood, België ’s  grootste houtbeurs is terug en dat kan HACO Trading natuurlijk niet laten liggen. Na anderhalf jaar zonder beurzen kijkt ons team er enorm naar uit om, samen met u, de 2021 editie van Prowood memorabel te maken.

Van 17 tot 21 oktober staat het HACO Trading team klaar voor u in Hal 1 op stand 220. Hier gaan we onder het moto groot, groter, GROOTST ons groot aanbod producten tentoonstellen op een grotere stand dan ooit tevoren en dit samen met tal van grootse merken zoals onder meer Biesse, Fimal, Cursal, Kuper, Black Label en meer.

kurtprowood.jpg

Laat je onderdompelen in de wereld van houtbewerking en volg de talrijke demo’s van Automatisatie tot softwaremogelijkheden. Een brede waaier aan mogelijkheden passeert de revue en we hebben vast en zeker iets voor jouw bedrijf. Van paneelzagen tot CNC-bewerkingscenters en van boormachines tot kantenlijmers, je vindt het op onze stand.

Wacht niet langer en reserveer je toegangskaart nu, surf naar prowood-fair.be/nl/register/company en registreer je hier met de code HAC880 en krijg je ticket per mail! Zo ben je zeker van een plaats op de eerste rij.


Stel je vraag