HACO Trading BE

HACO Trading Company brengt Sinterklaas naar Pepinster.

HACO Trading Company steekt zijn handen uit de mouwen en gaat van start met een uniek initiatief op Prowood, dit ten voordele van de slachtoffers van de watersnood in Pepinster. Pepinster is een van de hardst getroffen gebieden door de plotse overstromingen van deze zomer.

Woningen zijn nog steeds beschadigd en zelfs bepaalde nutsvoorzieningen zijn nog steeds niet voor iedereen beschikbaar. Door de immense schade zijn de 3 plaatselijke scholen noodgedwongen verhuisd naar de gebouwen van het AR Pepinster fondamental om de kinderen veilig te kunnen lesgeven.

HACO Trading brengt sinterklaas naar Pepinster
Help ons Helpen Pepinster

“Na het zien van alle ellende in de regio van Pepinster wist ik dat we iets moesten doen” zei Martin Sohier, Business Manager Hout bij HACO Trading Company. “Dergelijke natuurrampen zijn verwoestend en om het te zien gebeuren in een regio waar zowel ik als HACO Trading vaak actief zijn raakt ons des te meer. Via via ben ik in contact gekomen met Ingrid Kerckhof van Help ons Helpen en zo is de bal aan het rollen gegaan. Na een eerste contact was het duidelijk dat Ingrid en haar team van vrijwilligers al veel gedaan hebben voor de getroffen mensen en dat kunnen we alleen maar een warm hart toedragen. Vanuit HACO Trading willen we ook ons deel doen en daarom hebben we de actie voor Prowood bedacht.”

Om de lokale bevolking een hart onder de riem te steken, de ellende even achterwege te laten en de plaatselijke scholen een sinterklaasfeest te geven om nooit te vergeten, organiseert HACO Trading Company een dartsactie op Prowood. Alle inkomsten van deze actie gaan integraal naar de mensen van Help ons Helpen die zich inzetten voor Pepinster en tot op heden al meerdere mooie initiatieven hebben kunnen verwezenlijken zoals het voorzien van lekkere verse maaltijden, verwarmingstoestellen en kledij voor de getroffen mensen.

HACO Trading brengt sinterklaas naar Pepinster

"We brengen de Sint en zijn roetpieten voor een dag naar de school. We willen elk kind verwennen met een snoepzakje, een chocomelk, klaaskoeken en een geschenk. We hopen de kinderen een leuke dag vol verrassingen te kunnen bieden, zodat ze de beleefde verschrikking eens een moment kunnen vergeten.” Aldus Ingrid van Help ons Helpen.

Iedereen die wenst deel te nemen kan voor een inleg van 5€ 3 worpen doen naar ons dartsbord op de stand van Prowood. Raak je de roos met een van de pijltjes, krijg je een leuk HACO aandenken. Alle inkomsten gaan integraal naar het team van Help ons Helpen én bovendien verdubbelen we elke standaardinleg vanuit HACO Trading Company. Zo hopen we een mooi bedrag in te zamelen om de kinderen én ouders van Pepinster te steunen.

Kom langs op onze stand 1220 en doe een worp, je steunt er sowieso Help ons Helpen mee én wie weet krijg je er een HACO aandenken bij!


Stel je vraag