HACO Trading BE

HACO Houtbewerkings machines in primeur op HoutPRO+

In aansluiting op het denderend succes in België intoduceert HACO B.V. in primeur op HoutPro+ hun houtbewerkingsmachines voor de Nederlandse markt. Als marktleider in België kan HACO B.V. berusten op een ruime ervaring in de verkoop van houtbewerkingsmachines en op commercieel en technisch vlak adviseren.

HACO B.V. op HoutPRO+ 

Bij deze nodigen wij u dan ook graag uit op de stand 1516 op op dinsdag 31 oktober tot vrijdag 3 november om u zelf te laten overtuigen van het unieke design en de kwaliteit van onze machines.

Onze producten:

bl03web.png
 
Black Label

Black Label omvat een nieuw, uitgebreid en professioneel gamma: van frees- en zaagmachines, kantenlijmers en paneelzagen tot combinatiemachines. 

Deze producten zijn eigen fabricaat.

fimalconceptv2.png
Fimal

Opdeelzaag en paneelzaag in 1 met de Fimal Concept 350! Deze unieke machine biedt alleen maar voordelen: plaatsbesparend, gebruiksvriendelijk door het touch-screen en 2x meer productiviteit t.o.v. een traditionele paneelzaag. 

Alleen verdeler BENELUX.

 

b4h1.png
BIO4HEATING

Ons Bio4Heating gamma verwarmt uit bedrijf! Het aanbod bevat heteluchtkachels, een nieuw gamma brekers en een uitgebreid gamma briketpersen. Efficiënt verwarmen met respect voor de natuur!

Deze producten zijn eigen fabricaat.

kx32.png
Chambon

Chambon: Het bekende merk inzake houtbewerking is specialist in pennenbanken en vierzijdige schaafmachines. Deze machines focussen op innovatie en kwaliteit. 

Deze producten zijn eigen fabricaat.

 

casolinasdtra2.png
CASOLIN

De Casolin Astra is een innovatieve CNC paneelzaag met unieke parallelle geleider en glijwagen. 1 van de beste paneelzagen op de markt, zo niet de beste!

Alleen verdeler BENELUX.

 

Nog vragen? Contacteer ons:

Mocht u vooraf al informatie wensen dan kunt u dit opvragen bij onze accountmanager Marco Bax via mail marco@haco-bv.nl of op het nummer +31 6 23 57 89 94

U kunt ook direct contact opnemen met HACO als u meer informatie wenst of als u een offerte wilt aanvragen.

Neem contact op met Haco Trading

Haco Trading

Hoge schuurstraat 2

8850 Ardooie

Toon op kaart

Route plannen

Stel je vraag