HACO Trading BE

Efficiënter en preciezer ramen en deuren produceren

Een tijdje terug kwam Gesbo Veranda’s aankloppen bij HACO Trading voor een nieuwe machine voor hun raam- en deurproductie. Gesbo Veranda’s produceert tuinkamers, veranda’s, deuren en ramen uit hout. Ze gingen op zoek naar een machine die geautomatiseerd en efficiënt kan werken.

Bekijk de testimonial en ontdek hoe we hen aan de juiste machine hebben kunnen helpen.

Biesse Winline 16 met automatische belading en ontlading

Gesbo Veranda’s uit Antwerpen produceert tuinkamers, veranda’s, deuren en ramen uit hout en aluminium. Een tijdje terug gingen ze op zoek naar een nieuwe machine die de oude ramenstraat kon vervangen. “We zochten een machine die geautomatiseerder en flexibeler kon werken en kwamen zo bij HACO Trading terecht voor de aankoop van onze nieuwe machine” zegt Maarten Vanlooveren, zaakvoerder van Gesbo Veranda’s. Na een analyse stelden we de Biesse Winline 16 met automatische belading en ontlading voor.

Minder tijd nodig om dezelfde onderdelen te produceren

“Eenmaal de machine aan het werk is, hebben we minder tijd nodig om hetzelfde aantal onderdelen te produceren. Ook kunnen we de onderdelen preciezer afwerken” De bedoeling is om de productie te kunnen laten doorgaan nadat de operator naar huis vertrokken is. Met een aantal camera’s gemonteerd, kan de machine nog één of twee uur zelfstandig verder werken.

Biesse bSolid softwarepakket

De machine werkt met de software van bSolid. “De meerwaarde van bSolid is dat het heel erg visueel is. Ook hoef je geen wekenlange training gehad hebben om er mee aan te slag te kunnen gaan. Bovendien zit er een krachtige simulatietool op deze software die ons toelaat om nieuwe dingen uit te proberen”. 

Uitgebreide afnametesten

‘Vooraleer de machine werd geïnstalleerd, nodigde Biesse ons uit in hun fabriek in Italië. Er werden uitgebreide afnametesten uitgevoerd. Terug in België kregen we van HACO Trading één contactpersoon toegewezen waar we bij terecht konden met al onze vragen en problemen, ook na de installatie. “We zijn heel tevreden met onze samenwerking met HACO Trading. De support en de oplossing die we kregen is eigenlijk perfect voor ons”

Ook benieuwd over hoe wij jouw productie kunnen optimaliseren? Of heb je een vraag voor ons? Aarzel dan niet om het onderstaande contactformulier in te vullen.


Stel je vraag