HACO Trading BE

Efficiënte en duurzame Verwarming: Ontdek Twinheat bij HACO tijdens het Opendeurweekend!

Op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je ruimte te verwarmen? HACO biedt houtkachels van het Deense merk Twinheat aan. Ontdek tijdens ons opendeurweekend op 17, 18 en 19 november hoe we onze showroom verwarmen met een industrieel verwarmingssysteem, dat beschikt over een automatische brandstoftoevoereenheid.

  • twinheatopslagcontainer.JPG
  • afbeelding3-4.png
Goed voor het milieu en je portemonnee

Met de mogelijkheid om diverse materialen zoals houtpellets, houtsnippers, zaagsel, briketten, schaafsel enzovoort om te zetten in energie, biedt Twinheat een kostenefficiënte oplossing voor het verwarmen van ruimtes. Dankzij zijn carbonneutrale werking is Twinheat niet alleen goed voor het milieu, maar stelt het je ook in staat om houtresten te gebruiken als brandstof, terwijl je tegelijkertijd gratis energie opwekt om je ruimte mee te verwarmen.

twinheatverwarmingsysteem.png
Hoogwaardige verwarmingssystemen 

Twinheat staat bekend om zijn hoogwaardige verwarmingssystemen die geschikt zijn voor zowel kleine residentiële toepassingen als grootschalige industriële projecten. Naast de compacte en combisystemen voor industriële toepassingen levert Twinheat ook plug & play systemen, waarmee een boilerkamer in een container kan worden geïnstalleerd. Op elke machine zijn er verschillende laadsystemen van de brandstof mogelijk. 

mcs20rotag2500ihus.png

Op de verwarmingssystemen van Twinheat zijn verschillende laadsystemen mogelijk voor de aanvoer van brandstof. 

HACO opendeurdagen

Op onze opendeurdagen op 17 18 en 19 november kan je van dichtbij komen bekijken hoe deze machine moeiteloos onze showroom verwarmt. Naast de Twinheat machines, kan je ook ons ruim aanbod aan houtbewerkingsmachines, zowel CNC-gestuurd als conventioneel leren kennen. Er zullen heel wat partners zoals Biesse, Robaco, Leitz etc. aanwezig zijn om aanvullende informatie te geven over bijhorende gereedschappen en benodigdheden van onze machines. Onze experts staan klaar om het gesprek met jou voort te zetten, terwijl je geniet van een hapje en een drankje aan de bar.

Onze opendeurdagen gaan door in de showroom in de Hogeschuurstraat 2 in Ardooie en starten vanaf 10u tot 18u, met een nocturne op vrijdag tot 21u.

Wil je graag meer informatie over de Twinheat verwarmingssystemen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Stel je vraag