HACO Trading BE

BIESSE OP LIGNA 2017, het houtbewerkingsparadijs

Beleef meer dan 40 houtbewerkingsinnovaties in Hall 11

Van 22 tot en met 26 mei neemt onze partner Biesse deel aan de grootste beurs voor houtbewerking in Europa: Ligna. Onze vertegenwoordigers verwelkomen je graag op de Biesse-stand om er de 5.000 vierkante meter met meer dan 40 werkende machines te ontdekken. Een overzicht van het uitgebreid Biesse gamma op Ligna 2017: 

Biesse Uniteam: de oplossing voor skeletbouw

De houtconstructie-markt boomt en ook Biesse innoveert mee. Op de Biesse stand ontmoet je oplossingen voor de productie van deuren, ramen, balken en panelen. Kom langs en ontdek de Uniteam CK en Uniteam E MIX.

10983nbiessewinline16.png

 

Binnenkijken bij Biesse

Biesse investeert in huizenbouw en dit uit zich in demonstraties van gespecialiseerde machines voor het produceren van deuren en ramen. Zo kom je in contact met de befaamde Rover technologie, maar ook met nieuwe technologieën: het nieuwe Biesse WinLine 16 multicenter focust op kleine, middelgrote en grote ondernemingen die standaard of speciale houten frames wensen te bewerken.

Hightech bewerkingscenters

In primeur tijdens Ligna 2017: de Rover M5. Dit allernieuwste CNC-bewerkingscenter in het Rover gamma is speciaal ontworpen voor het bewerken van grote volumes. Voor wie zich wil verdiepen in de Nesting technologie, stelt Biesse de nieuwe Rover K FT voor: een bewerkingscenter dat opvalt door zijn veelzijdigheid, compacte ontwerp en afwerkingskwaliteit. Verder in het Rover gamma vinden we de Rover Edge kantenlijmers. Naast machines, ontdek je in Hall 11 ook enkele hardware updates voor de Rover serie zoals het bPad WiFi controlepaneel en het bTouch touchscreen. Te ontdekken in Hall 11!

 

roverm5.jpg

Verticale CNC-bewerkingscenters

Drie verschillende verticale boor-bewerkingscenters tonen zich van hun beste kant op de Biesse-stand: de Biesse Brema Eko 2.1, Brema Eko 2.2 en Brema Vektor 15. Van het boren en lijmen tot het aanbrengen van deuvels: deze compacte boormachines verhogen de productiviteit.

  • bremaeko21.jpg
  • bremavektor.jpg

Biesse opdeelzagen en kantenlijmers

Op de Biesse Stand staan twee geavanceerde opdeelzagen zij aan zij. De flexibele Selco WNA 6 - met twee volledig onafhankelijke zaag-lijnen enerzijds- en de SELCO WN2 anderzijds. De WN2 vormt een ideaal instapmodel voor vaklui die wensen over te schakelen naar een in real time productie. Conclusie: voor elke type bezoeker een passende opdeelzaag.

  • selcowna6-1.jpg
  • selcown2.jpg

Het ruimte gamma kantenlijmers – met de Akron 1300, Akron 1400, Spark 6.3 en Jade 200 – richt zich op zowel vaklui als de gespecialiseerde, geïndustrialiseerde productie.

 

operar.jpg

 

Efficiënt schuren met VIET

Tijdens Ligna 2017 stelt Biesse met trots het volledige Viet Opera gamma voor. Met hun uitgebreide aanbod hightech schuurmachines – Viet Opera 5, Viet Opera 7 en Viet Opera R - biedt Biesse een oplossing voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Biesse Systems: automatisering op zijn best

Uiteraard mag de laatste automatiseringstechnologie  - het stokpaardje van Biesse- niet ontbreken in Hall 11. Tijdens de demonstraties laat Biesse je kennis maken met de allernieuwste automatisatie software en systemen. De Biesse Synchro – in combinatie met de Rover B Edge – is een 4-assen aanvoersysteem die de individuele panelen aanvoert, positioneert en na bewerking terug stapelt. Bezoekers krijgen ook de kans om het Winstore automatisch platenmagazijn van dichterbij te bekijken, in combinatie met de Biesse Rover B FT en de Biesse Nextstep.

De Biesse Winner reeks - laad- en lossystemen voor kantenlijmers, boormachines en paneelzagen- tonen de bezoeker hoe je de productiviteit en efficiëntie verhoogt. Biesse Technology stelt ook de Robot Sorter voor: het flexibele aanvoersysteem treedt in actie samen met de Insider M boormachine.

  • winnerw1.jpg
  • insiderm.jpg
materiacl.jpg

 

Biesse en kunststoffen

Ook de markt van ‘advanced materials’ – zoals kunststoffen – groeit aanzienlijk. Biesse evolueert mee met de Materia CL, een veelzijdig 5-assig bewerkingscenter dat uitgerust is voor de luchtvaart, scheepsbouw en automotive industrie.

Alles voor de klant

Bezoekers leren op de Biesse stand meer over de nieuwe Biesse Services, Connectivity, loT en Parts Portal.

Biesse’s stand op Ligna 2017 wordt een absolute must-see voor bezoekers die een eerste blik willen werpen op de innovaties die Biesse tentoonstelt voor elke sector.

Klik hier voor meer info rond Biesse

Ligna 2017

Vragen over het Biesse houtbewerkingsgamma? Contacteer ons:

Stel je vraag