HACO Trading BE

Biesse Edgebanding machines: compacte, robuuste en gebruiksvriendelijke machines

HACO Trading is exclusieve verdeler van het Italiaanse topmerk Biesse. Het aanbod van Biesse bestaat uit een uitgebreid gamma aan kantenlijmers. Van instapmodel tot topsegment, Biesse biedt voor elke vakman een geschikte kantenlijmer aan. Op onze Edgebanding Days zal er voor elk wat wils gedemonstreerd worden.

img4719-1.JPG

“In onze showroom staan enkele courante modellen opgesteld, zoals de Akron 1130, Akron 1330 en Jade 240, maar dat is slechts een deeltje van de mogelijkheden”

Akron 1100, extreem gebruiksvriendelijk

Het gamma van kantenlijmers start met de Akron 1100. Dit zijn de kleinste enkelzijdige kantenlijmers uit de reeks en zijn de enige van dat soort op de markt. Ontworpen voor kleinschalige vakmannen en bedrijven die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijkheid en optimale kwaliteit.

Jade 200, flexibele oplossing

De reeks van de Jade 200 is ontworpen voor vakmannen en bedrijven die een flexibele oplossing zoeken in een beperkte ruimte. Met een rounding unit met twee motoren kan je de radius niet alleen aan de voor- en achterkant aanbrengen maar ook aan de boven- en achterkant van het paneel.

Akron 1300, maximale werkprecisie

Akron 1300. Een reeks van kantenlijmers speciaal ontworpen voor vakmannen en bedrijven die op zoek zijn naar een machine die gebruiksvriendelijke én op maat gemaakte productie van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Hoogtechnologische oplossingen zorgen voor een perfecte afwerking van de meest delicate oppervlakken. De End Trimmer die op de Akron 1300 gemonteerd is, is de meest concurrerende in zijn soort. Dankzij technologische oplossingen die gecreëerd zijn voor het dagelijkse werk zorgt de Akron 1300 voor hoge productkwaliteit en kortere bewerkingstijden.

Biesse Edgebanding days

Op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari staan onze vertegenwoordigers klaar om u alles bij te leren over de nieuwste technologieën op deze kantenlijmers. Vanaf 14u ontvangen we u graag in onze showroom te Ardooie. Onze productspecialisten zorgen voor boeiende demonstraties. Je kan er samen met ons op zoek gaan naar de geschikte machine die past bij uw noden.

Robaco

Bovendien zal Robaco aanwezig zijn op deze tweedaagse om de bezoekers extra te informeren over kantenbanden, lijmen en gereedschappen. Robaco is verdeler van alle soorten kantenbanden, gereedschappen, zoals Wirutex en lijmen zoals EVA en PUR. Hun team van experts zal voor u klaar staan om u correct te adviseren op vlak van kantenlijmen.

Samen met Robaco zorgt HACO Trading voor een unieke kans om alles te ontdekken over de laatste trends en ontwikkelingen op kantafwerking. Mis deze kans niet en kom langs op onze Biesse Edgebanding Days op 23 en 24 februari vanaf 14u in onze showroom in Ardooie. Gelieve u via uw vertegenwoordiger in te schrijven.


Stel je vraag