HACO Trading BE

Bezoek HACO Trading op de Biesse-stand tijdens Ligna 

hacotradingligna.png

De vakbeurs LIGNA (15-19 mei in Hannover) biedt een unieke kans om alles te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van houtbewerking, en de kans om er vragen te stellen aan een team van ervaren experts. HACO Trading zal op de stand van Biesse het rechtstreekse aanspreekpunt zijn voor de Belgische bezoeker.

Biesse als betrouwbare partner

Als toonaangevend leider op het vlak van houtbewerkingsmachines ontwikkelt en produceert Biesse geavanceerde machines voor verschillende toepassingen, onder meer CNC-bewerkingscentra, paneelzagen, kantenlijmers, boormachines. Het doel van Biesse is om het productieproces te vereenvoudigen bij al zijn klanten, ongeacht de sector en lokale noden.

Geautomatiseerde hightechoplossingen

Tijdens LIGNA toont Biesse zijn hoogproductieve automatiseringsoplossingen. Het betreft onder meer een geïntegreerde installatie voor het dimensioneren en nesten van panelen, met automatische belading en ontlading, onderling gekoppeld via de SmartConnection-software voor intern orderbeheer. Daarnaast demonstreert Biesse een kantenbandlijn voor seriegrootte één met gerobotiseerd laden en lossen.

HACO Trading adviseert en ondersteunt u

HACO Trading zal tijdens LIGNA dienen als het Belgisch aanspreekpunt op de stand van Biesse. Bezoekers uit België zullen bij HACO Trading terechtkunnen voor info over de nieuwste producten en technologieën van Biesse, evenals voor advies en ondersteuning bij hun specifieke productiebehoeften..

Wil je de stand bezoeken? Neem contact op met ons op. 


Stel je vraag