HACO Trading BE
3-7.png

Biesse Edgebanding Days

Donderdag 23 en vrijdag 24 februari (14u - 20u) opent HACO Trading de deuren voor de Biesse Edgebanding Days. Tijdens deze tweedaagse geven onze vertegenwoordigers u graag wat meer uitleg over onze kantenlijmers van het merk Biesse. Er zullen boeiende demo's gegeven worden op onder meer de Akron en Jade kantenlijmer en nog vele andere opties zullen voor u gepresenteerd worden. 

Bovendien zal Robaco aanwezig zijn op deze tweedaagse om de bezoekers extra te informeren over kantenbanden, lijmen en gereedschappen. Robaco is verdeler van alle soorten kantenbanden, gereedschappen, zoals Wirutex en lijmen zoals EVA en PUR. Hun team van experts zal voor u klaar staan om u correct te adviseren op vlak van kantenlijmen.

Samen met Robaco zorgt HACO Trading voor een unieke kans om alles te ontdekken over de laatste trends en ontwikkelingen op kantafwerking. Mis deze kans niet en kom langs op onze Biesse Edgebanding Days op 23 en 24 februari vanaf 14u in onze showroom in Ardooie

Benieuwd naar onze kantenlijmers? Kom dan zeker eens langs tijdens de Biesse Edgebanding Days. Gelieve u via uw vertegenwoordiger in te schrijven.

Contacteer ons voor meer informatie


Stel je vraag