HACO Trading BE

HACO OP MTMS 2017

Innovaties in actie

HACO verwelkomt je graag van 22 t.e.m. 24 maart op MTMS 2017. Kom langs op stand B04 en maak kennis met onze nieuwe Pressmaster plooibank, MECAL MC 305 Kosmos bewerkingscenter en Kompakt 3015 Plasma. Ontdek onze wondere, geavanceerde wereld van plaat-, aluminium-, staal-, en pvc-bewerking.

logomtms.JPG

MEESTER VAN DE PLAATBEWERKING

De HACO Pressmaster CNC-kantbank is het resultaat van innovaties op het vlak van software, veiligheid, tooling technologie, nauwkeurigheid en design. Het brein achter dit staaltje plooi-vakmanschap? De state-of-the-art Multi Touch FastBEND-2D MT Premium sturing. Enkele unieke features bieden de gebruiker gebruiksgemak. Deze sturing zelf uitproberen kan op stand B04!  

De machine komt optioneel met de "Smart Tool Locator": deze feature zorgt voor de aanduiding van de juiste tooling positie en de werkzame gereedschappen tijdens het buigproces. Puur plooigemak, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Het Lazersafe's Optical Safety Guard systeem IRIS garandeert een veilige werking binnen hele gebied rond de top tooling, zoals het onmiddellijk stopzetten van de snelle neerwaartse beweging van de balk bij het detecteren van elk gevaar voor de veiligheid in het beschermde gebied.  

De symbiose van de bovengenoemde technologieën resulteert in een flexibele plooibank met korte set-up tijden en een uiterst hoge nauwkeurigheid van -t +/- 0.1mm dimensionale en +/- 20 'hoek precisie. Ontdek hem in levenden lijve tijdens MTMS 2017 op onze HACO stand.  

haco1116wak2667.jpg
  • HOOGTECHNOLOGISCHE PLASMA

    De HACO KOMPAKT plasmasnijmachine is een geavanceerde machine met rookafzuigkamers en een geïntegreerde afneembare snijtafel. Deze heeft een stevige gelaste monobloc structuur, waarop het portaal met de snijkop gemonteerd is.

    Het portaal wordt gedragen door lineaire geleidingen een hoge pecisie beweging (over de lengte van de machine) van het portaal, aangedreven door 2 X-as motoren en tandlat-tandwiel transmissie.

    De Plasma snijkop (Hoge-definitie Plasma Toorts) is aangedreven door 1 Y-as motor met tandlat-tandwiel combinatie en overgedimensioneerde lineaire geleidingen.

  • BUITENAARDSE PRESTATIES

    Het MECAL MC 305 KOSMOS CNC bewerkingscenter –verkrijgbaar met 3 of 4 assen - is een veelzijdige machine. Met de KOSMOS bewerk je op 5 zijden aluminium, pvc of staalsecties. Vier pneumatische klemmen op de mobiele balk houden de werkstukken stevig vast. Gebruiksvriendelijke, hoogtechnologische 3D-software stuurt deze krachtpatser aan.

    Een Electro spindel met een automatische snel wissel van het gereedschap verhoogt de efficiëntie. Het gereedschapsmagazijn ligt centraal gepositioneerd in het midden van de basis, binnen een beschermde zone. Het magazijn kan gereedschappen opslaan voor frezen, tappen, enz. Maak kennis met de MECAL MC 305 KOSMOS op stand B04.  

  • kompakt3015110lightbox.jpg
  • mc305kosmos2011002web.jpg

Nog Vragen?

Nog vragen over MTMS 2017 of onze metaalbewerkingsmachines? Contacteer ons:

Stel je vraag